Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Kerstnummer van de INFO is uit

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing

Persbericht Solitaire
Het Kerstnummer van de INFO is uit. Alida Noordzij - 17-12-2001

In deze INFO, no.50 van het jaar 2001 vindt u weer een aantal interessante artikelen en wetenswaardigheden. Onder andere verslagen over twee regiobijeenkomsten. Ook een verslag over de themabijeenkomst van de AGS werkgroep en twee keer 'Mijn verhaal'.

Tijdens de AGS themabijeenkomst is door twee deskundige artsen uitgelegd wat er allemaal gebeurd als u (mogelijk) in verwachting bent van een AGS kind. Aan de orde komen voorzorgmaatregelen, de medicijnen die je moet gebruiken en de verwachtingen.

Het verslag over de regio bijeenkomst in noord Nederland had een heel ander karakter. Hier ging het voornamelijk over medicijngebruik. Ook waren er vragen over vermoeidheid, een steeds terugkerend probleem. Een uitgebreide discussie werd gevoerd over DHEA en over de dosering van cortison.

Tenslotte veel informatie over de site van de NVACP en een informatief verhaal met veel gerichte informatie over wat je moet doen in stress situaties als u corticosteroïden gebruikt.
Kortom weer een heel leesbare INFO die u kunt bestellen via deze site, de prijs is Euro 4.50 per los nummer.

© 2001 NVACP

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie