Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen UWV, CWI en RWI

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

www.minszw.nl

MIN SZW: Benoemingen UWV, CWI en RWI

Nr. 2001/230
21 december 2001

Raad van bestuur UWV en CWI en leden Raad voor Werk en Inkomen benoemd

Minister Vermeend en staatssecretaris Hoogervorst van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben de leden van de Raad van bestuur van het Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen (UWV) en van de Centrale organisatie werk en inkomen benoemd. Ook hebben de bewindslieden de leden van de Raad voor werk en inkomen benoemd. Het UWV, de Centrale organisatie werk en inkomen en de Raad voor werk en inkomen gaan per 1 januari 2002 deel uitmaken van de nieuwe uitvoeringsstructuur voor werk en inkomen.

Voorzitter van de Raad van bestuur van het UWV wordt de heer mr. T.H.J. Joustra. De overige leden van de raad zijn mevrouw mr. A.G. Dümig en de heer mr. Th. Fransen.

Voorzitter van de Raad van bestuur van de Centrale organisatie werk en inkomen wordt de heer drs. R. de Groot. De overige leden van de raad zijn mevrouw J.C.J.M. Berben, de heer C. Franke en de heer A.Timmerman.

De leden van de Raad voor werk en inkomen zijn: De heer J.P.C.M. van Zijl (voorzitter)
De heer J. Ruiter en de heer mr. S.J.L. Nieuwsma (namens VNO-NCW) De heer drs. A. van Delft (namens MKB-Nederland) De heer drs. G.A.M. van der Grind (namens LTO-Nederland) Mevrouw A.M. Jongerius en de heer S. van de Pol (namens FNV) Mevrouw ir. J.M.J.C. Westerbeek-Huitink (namens CNV) De heer W.W. Muller (namens Unie mhp)
Mevrouw E.L. Snoey en de heer A.F. Gaastra (namens de Raad voor het Overheidspersoneelsbeleid)
De heer Th. Bovens, de heer P. Heijnen, de heer H. Roijers, de heer W. Kuiper en de heer T. Van Nieuwkerk (namens de Vereniging van Nederlandse Gemeenten)

21 dec 01 16:43

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie