Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 21-12-2001
Mediaberichten 21 december (16.40 uur)

MAASBREE Dronken automobilist ingesloten in politiecel MAASBREE De politie heeft afgelopen nacht een 41-jarige automobilist uit Hamont-Achel aangehouden en ingesloten in een politiecel nadat hij in dronken toestand twee aanrijdingen had veroorzaakt. De politie kreeg omstreeks 20.40 uur diverse meldingen dat een vermoedelijk dronken automobilist over de Provincialeweg reed in de richting Napoleonsweg terwijl hij met diverse tegenliggers bijna was gebotst. Een politiepatrouille trof de automobilist vervolgens op de kruising Provincialeweg / Beukenstraat aan nadat deze op een stilstaande auto was gebotst. De 53-jarige automobiliste uit Maasbree klaagde hierdoor over pijn in haar nek. Terwijl de agenten bezig waren met het onderzoek kregen ze de melding dat dezelfde automobilist kort daarvoor op de Provincialeweg nog een aanrijding had veroorzaakt. Onderzoek naar die aanrijding wees uit dat de verdachte op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht was gekomen, een vluchtheuvel aan de verkeerde kant heeft gepasseerd en vervolgens rakelings langs een tegemoetkomende auto reed. De 62-jarige automobilist uit Panningen wist een frontale botsing nog maar net te voorkomen door zijn auto naar rechts te sturen. De verdachte bleek sterk onder invloed van alcohol te verkeren en hij verleende geen medewerking aan een onderzoek. Gezien de gebeurtenissen en de toestand van de verdachte werd hij ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

ROERMOND 21 RoerjeMond-bekeuringen
ROERMOND De politie van het district Roermond heeft tijdens een verkeerscontrole in het kader van RoerjeMond donderdag totaal 21 bekeuringen opgemaakt. De controles vonden op diverse lokaties in het district plaats. De bekeuringen werden uitgeschreven voor overschrijding maximum snelheid (8x), niet dragen autogordel (4x), negeren rood licht (3x), niet voeren van verlichting op fiets (3x) en andere zaken.

LEUNEN Dodelijk verkeersongeval-2
LEUNEN Bij het verkeersongeval op de Deurneseweg is vanmiddag een 68-jarige automobilist uit Helmond om het leven gekomen. Politie en medici hebben na onderzoek het vermoeden dat de man onwel is geworden en daarna op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht is gekomen. Hij is vervolgens frontaal in botsing gekomen met een auto met drie inzittenden: een 72-jarige automobilist uit Broekhuizen en diens 67-jarige echtgenote en een andere 67-jarige inzittende vrouw uit Broekhuizen. De 67-jarige echtgenote van de bestuurder liep bij de aanrijding vermoedelijk een gebroken heup op en werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en de andere inzittende vrouw kwamen met de schrik vrij bleek na onderzoek. Na de botsing lekte de auto van het dodelijk slachtoffer benzine en vatte vervolgens vlam. Het dodelijk slachtoffer werd door de andere automobilist en een omstander uit zijn auto gehaald en in de berm neergelegd. Hij bleek al te zijn overleden. De auto brandde volledig uit, het vuur werd door de brandweer geblust. Het verkeer werd enige tijd omgeleid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie