Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leiden gesloten rond feestdagen

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Gemeente gesloten rond feestdagen

BESTUURSDIENST - Tijdens de kerstdagen, dinsdag 25 en woensdag 26 december, en op nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari, zijn alle afdelingen en gemeentelijke instellingen gesloten. Op 31 december zijn de meeste gemeentelijke diensten vanaf 16.00 uur gesloten. Ook op maandag 24 december zijn alle afdelingen van de gemeente gesloten. Hieronder een overzicht van de overige sluitingstijden.

Bouwen en Wonen
De dienst Bouwen en Wonen is op donderdag 27 en vrijdag 28 december bereikbaar.

Burgerzaken en Belastingen
Voor het aangeven van geboortes is Burgerzaken weer op 27 december bereikbaar. Dat geldt ook voor het aanvragen van een paspoort. De aanvraagprocedure voor een paspoort duurt overigens vijf werkdagen. Op 31 december is het Servicepunt Burgerzaken en Belastingen 's ochtends gesloten met uitzondering van de informatiebalie en de Burgerlijke Stand voor het doen van aangifte van geboorte en overlijden. Vanaf 12.30 uur is het Servicepunt geopend.

DZB Leiden
DZB Leiden is gesloten op maandag 31 december.

Gemeentearchief
Maandag 24 december is het Gemeentearchief aan de Boisotkade de hele dag gesloten. Op zaterdagochtend 22 december is de studiezaal gewoon open. Het gemeentearchief is maandag 31 december dicht. Op de zaterdagen 22 en 29 december en op donderdag 27 en vrijdag 28 december is de studiezaal van het archief wel geopend.

Huisvuilzakken
De vuilniszakken worden niet op dinsdag 25 december opgehaald. Dit zal vrijdag 28 december gebeuren. In plaats van op dinsdag 1 januari worden de vuilniszakken vrijdag 4 januari opgehaald. Het papier wordt op dinsdag 8 januari opgehaald.

Kas Milieu en Beheer
De kas van de dienst Milieu en Beheer is op 31 december gesloten.

Milieustraat en Het Warenhuis
De Milieustraat en Het Warenhuis zijn maandag 31 december gesloten.

Minicontainers en laadkisten
Op dinsdag 25 december en woensdag 26 december worden er geen minicontainers geleegd. De containers en laadkisten die op 25 december zouden worden geleegd, zullen op 24 december worden geleegd. De vervangdatum voor 26 december is vrijdag 28 december. Ook dinsdag 1 januari komt te vervallen, maar woensdag 2 januari zullen de laadkisten weer worden geleegd.

Raad & Daadwinkel
De Raad & Daadwinkel De Mors aan de Lage Morsweg 102 is gesloten van 24 december tot 3 januari.
De Raad & Daadwinkels Leiden-Noord (Parkstraat 41) en dependance (Julianastraat 74) zijn gesloten van 17 december tot 7 januari. De Raad & Daadwinkel Slaaghwijk aan de Havikshorst 7 is gesloten van 24 december tot 7 januari.
De Raad & Daadwinkel Oostelijke Binnenstad aan de Uiterste Gracht 75 is gesloten van 24 december tot 7 januari.
De Raad & Daadwinkel Zuid-West aan de Boshuizerlaan 5 is gesloten van 24 december tot 7 januari.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie