Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Storck B.V. haalt bepaalde chocoladeproducten uit de handel

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STORCK B.V.

Storck B.V. haalt bepaalde chocoladeproducten uit de handel

Storck B.V. haalt bepaalde chocoladeproducten uit de handel

Hoevelaken, 21 december 2001. Nadat bekend is geworden dat er mogelijk salmonella is gevonden in chocolade van een Duitse fabriek van de Storck-groep, heeft de groep alle producten en aanwezige voorraden uitgebreid laten onderzoeken door een onafhankelijk instituut. Tot nu toe zijn er in totaal 2.431 testen gedaan en is in géén van de gevallen salmonella aangetoond.

Toch heeft de onderneming besloten als voorzorgsmaatregel producten uit de handel te nemen en de consument te waarschuwen deze niet te gebruiken. Het gaat om de Merci-producten 'Merci Finest Selection' en 'Merci Pur', met als houdbaarheidsdatum '01.04.02' of '01.05.02'. Het terughalen van deze producten is uitsluitend bedoeld als voorzorgsmaatregel. Nadat er binnen de Groep salmonella is aangetroffen, kan de onderneming niet met de gebruikelijke zekerheid stellen dat er geen gevaar voor de consument bestaat.

De bij de Storck-groep behorende onderneming MERCI uit Berlijn wijst er overigens nadrukkelijk op dat aangaande de 'Merci'-producten er geen onderzoeksresultaten zijn waarbij salmonella is aangetroffen.

Storck B.V. heeft een telefoonlijn opengesteld waar consumenten met eventuele vragen terecht kunnen. Deze lijn (0800 - 0220806) is dagelijks geopend van 09.00 - 20.00 uur

Voor nadere informatie:

Storck B.V.
De heer M. de Ridder
Tel: 033- 2541800

21 dec 01 20:28

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie