Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel nieuw aanbod bij VacanceSelect Autovakanties

Datum nieuwsfeit: 22-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 22 DECEMBER 2001

Veel nieuw aanbod bij VacanceSelect Autovakanties

De nieuwe brochure Italiaselect van VacanceSelect

Autovakantiespecialist VacanceSelect heeft onlangs de nieuwe brochures voor 2002 uitgebracht. Naast de bestaande programma's ItaliaSelect, FranceSelect, Selectcamp en Dicht bij Huis, is dit jaar voor het eerst een brochure samengesteld die speciaal gericht is op Kroatië: CroatiaSelect.

Ook op de andere bestemmingen is het aanbod aan vakantieaccommodaties sterk uitgebreid. Zo telt het FranceSelect-programma dertig procent meer aanbod dan afgelopen jaar. Vooral aan de Atlantische kust, in Noord-Frankrijk en op Corsica zijn vele nieuwe campings en vakantiehuizen in het programma opgenomen.

De accommodaties van VacanceSelect variëren van appartementen tot compleet ingerichte comfortabele bungalowtenten en van kampeerplaatsen tot luxe villa's met zwembad.

Voor het aanvragen van de brochures kan men terecht op telefoonnummer 072-5183173 ofwel op www.vacanceselect.nl. Op deze geheel vernieuwde website is eveneens het totale aanbod aan accommodaties van VacanceSelect in 2002 te vinden én te boeken. De website is voorzien van een geavanceerd zoek & boeksysteem, waarbij onder andere gezocht kan worden op het soort accommodatie, de gewenste vertrekdatum, de bestemming en het aantal personen. De gewenste accommodatie kan vervolgens online worden gereserveerd.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie