Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Grembergen reikt de 'Thuis in de Stad' prijs uit stad

Datum nieuwsfeit: 22-12-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vandaag heeft Vlaams minister Paul Van Grembergen, bevoegd voor Stedenbeleid, voor de eerste maal de prijs 'Thuis in de Stad' ter waarde van 5.000.000 BEF (125.000 EURO) uitgereikt. Met deze prijs wil Van Grembergen een innovatief stedelijk initiatief bekronen dat als voorbeeld kan gelden voor een vernieuwende en duurzame stedelijke aanpak.

De steden Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Genk, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout werden uitgenodigd om stadsvernieuwingsprojecten in te dienen. Na een selectie door een onafhankelijke jury, werd de Stad Leuven bekroond met het project 'Herwaardering Penitentienenstraat en omgeving', dat deels gefinancierd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie