Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 22-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Getuigen gezocht bij opmerkelijke incident in Stadskanaal 11:33 zaterdag 22 december 2001

De politie is op zoek naar getuigen van het opmerkelijke incident dat plaatsvond op dinsdagochtend 18 december rond 04.30 uur bij het politiebureau aan het Geert Teisplein in Stadskanaal en waarbij het toegangshek van het bureau op slot werd gezet. Het op slot zetten van het hek werd ontdekt toen agenten naar een inbraakalarm van een elektronicazaak aan de Navolaan in Stadskanaal wilden rijden. Bij de inbraak werden onder andere negen videocameras, tvs en audioapparatuur weggenomen ter waarde van enkele tienduizenden guldens.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de buurt van het bureau of bij de elektronicazaak iets verdacht hebben waargenomen in de maandagnacht. Ook is de politie geïnteresseerd in mensen en mogelijk winkeliers die iets kunnen vertellen over de twee sloten die gebruikt zijn bij het afsluiten van het hek. Het gaat om een slot van het merk AXA en een kabelslot dat veel voor motoren wordt gebruikt. Zie hiervoor ook de bijgevoegde fotos. Informatie kan doorgegeven worden aan de politie in Stadskanaal via 0900 8844.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie