Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug, 12.45 uur

Datum nieuwsfeit: 22-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-12-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 12.45 uur
Bestuurder ziet sloot aan voor weg

LANGBROEK Op vrijdagavond 21 december reed een 27-jarige inwoner van Leiden over de Langbroekerdijk met zijn personenauto. De man reed over een brug en wilde linksaf de Langbroekerdijk op rijden. Hij dacht echter dat hij op de brug al linksaf kon gaan en reed vervolgens met zijn auto de sloot in. Zijn voertuig bleef rechtop in de modder steken en de man kon met de overige inzittenden zonder kleerscheuren zijn auto verlaten. De onfortuinlijke bestuurder had in het donker de sloot aangezien voor het wegdek van de Langbroekerdijk.

Aanrijding letsel

VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december vond een aanrijding plaats op de kruising Rondweg west met de Pionier. Een personenauto, bestuurd door een 26-jarige inwoner van Veenendaal, reed vanaf de richting rijksweg A 12 vermoedelijk door rood licht de kruising op. Op dat moment reed, komend vanaf de Zandstraat, een 39-jarige inwoonster van Veenendaal met haar auto de kruising op. Beide bestuurders raakten gewond en werden met letsel aan hoofd en armen naar ziekenhuizen in Ede en Zeist vervoerd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Onder invloed achter het stuur

VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december werd door de politie een bestuurder op de Weverij gecontroleerd. De man, een 33-jarige inwoner van Veenendaal, was met zijn auto in een bocht rechtdoor gereden en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De bestuurder bleek alcohol gedronken te hebben en werd aangehouden. De verdachte bleek bij de ademanalyse aan het bureau 1,4 promille aan alcohol in zijn lichaam te hebben. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie