Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Cushing brochure nu beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 22-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing

Persbericht AnkerXStrijbos
Nieuwe Cushing brochure nu beschikbaar Laurens Mijnders - 21-12-2001

In de nieuwe brochure "Het syndroom van Cushing, overmatige productie van het hormoon cortisol" wordt antwoord gegeven op vele vragen waar menig (nieuwe) patiënt met Cushing mee te maken heeft (gehad).

Verschillende kanten, zowel uit theoretisch als ook vanuit praktisch oogpunt, van het syndroom én de ziekte van Cushing worden behandeld in deze brochure. In deze brochure wordt ook aandacht gegeven aan de vele lichamelijke en psychische gevolgen die het syndroom van Cushing kan hebben op het leven van de patient. Niet alleen is het vaak moeilijk voordat eindelijk een diagnose gesteld kan worden. Ook na een operatieve ingreep volgt vaak nog een (lange) periode van herstel.

Meer over deze brochure kunt u lezen bij de rubriek publicaties onder het onderdeel brochures. Uiteraard wordt vanaf heden deze nieuwe brochure ook meegeleverd als u het informatiepakket over de NVACP Cushing bestelt. Uiteraard kunnen de leden van de NVACP bestellen met korting.

© 2001 NVACP

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie