Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Meijer van Rotterdam eregast Ied-ul-Fitr Festival

Datum nieuwsfeit: 23-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Meijer eregast Ied-ul-Fitr Festival

Wethouder Herman Meijer (o.m. Allochtonenbeleid) neemt op zondag 23 december om 13.30 uur in Congresgebouw De Doelen aan de Kruisplein als eregast deel aan het 'Ied-ul-Fitr' Festival. Ied-ul-Fitr is het feest ter verbreking van het vasten. Tijdens dit festival vieren, voor het eerst in Nederland, moslims en niet-moslims gezamenlijk de afsluiting van de Ramadan. Het festival wordt georganiseerd door de Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR), in samenwerking met de studentenverenigingen Avicenna, Iqra, Minhadj Youth League, studenten HR&O, Wereld Muslimliga Nederland, de Marokkaanse jongerenvereniging Ettaouhid en Rotterdam Culturele Hoofdstad 2001. Het festival ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie