Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MobiMax tijdens Kerst en Oud en Nieuw in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 23-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000


Burgerzaken Belastingen Werk & inkomen Bouwen & wonen Gezondheid & Zorg Onderwijs Vrije tijd Verkeer en Vervoer Veiligheid Beheer van de stad Grote Bouwprojecten Werk aan de weg

MobiMax tijdens Kerst en Oud en Nieuw

Wie op dinsdag 25 of woensdag 26 december gebruik wil maken van de MobiMax doet er verstandig aan om dit zo vroeg mogelijk via de MobiMaxcentrale te reserveren. De uiterste termijn waarop men een plaatsje kan reserveren is 48 uur voor het tijdstip waarop men vervoerd wil worden. Het gratis reserveringsnummer van de MobiMaxcentrale is 0800 - 0850. Het nummer is dagelijks tussen 7.00 en 24.00 uur bereikbaar.

Mobimax op Oud en Nieuw

Op oudejaarsavond rijdt de MobiMax tot 20.00 uur 's avonds. Op nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari, staan de MobiMaxchauffeurs vanaf 10.00 uur voor u klaar. Op oud- en nieuwsjaardag geldt de normale reserveringstermijn van uiterlijk n uur voor gebruik van de MobiMax.

MobiMax en de euro

Per 1 januari aanstaande vindt er een kleine prijsverhoging plaats van strippenkaarten voor de MobiMax. De MobiMaxstrippenkaart kost nu 9,- en gaat vanaf nieuwjaarsdag 4,20 kosten (omgerekend 9,25, red.), een prijsverhoging van 2,8%. Strippenkaarten die in 2001 gekocht zijn, kunt u volgend jaar gewoon nog gebruiken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie