Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boeienfolder DFDS Seaways nu ook in Euro

Datum nieuwsfeit: 23-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 22 DECEMBER 2001

Boeienfolder DFDS Seaways nu ook in Euro

DFDS Seaways heeft een nieuwe Boeienfolder uitgebracht met 23 aantrekkelijke en voordelige vakantiereizen. Het betreft speciaal geprijsde MiniCruises, stedenreizen, hotelreizen en bungalowvakanties in Schotland en Noord-Engeland, zoals reizen naar Edinburgh, MiniCruises naar Newcastle en een reis naar het Lake District. Alle in Euro vermelde aanbiedingen zijn geldig van 1 januari tot en met 31 maart 2002.

In de nieuwe folder staan uiteraard de passagetarieven vermeld met het voordelige MiniRetour. Speciaal aanbevolen worden verder onze Thema MiniCruises (Valentijn in februari), een 5-daagse hotel/wandelreis langs Hadrian's Wall, de voetbalreizen naar de Premier League en een voordelige 7-daagse bungalowreis naar het potische Lochend in Schotland. Hiernaast is het mogelijk een combinatieticket van DFDS Seaways en Stena Line te kopen om via IJmuiden - Newcastle en Stranraer - Belfast naar Ierland te reizen.

Bij alle reizen is de overtocht in een hut met douche en toilet inbegrepen. Voor 63,- kan een aanvullend maaltijdenpakket geboekt worden, bestaande uit tweemaal een uitgebreid ontbijtbuffet en tweemaal een dinerbuffet. Wanneer de maaltijd gelijktijdig met de overtocht geboekt wordt, is deze extra voordelig.

Zowel vanuit IJmuiden als Newcastle vertrekt iedere dag een cruiseferry. Het m.s. Prince of Scandinavia, met plaats voor 1550 passagiers en het m.s. Queen of Scandinavia dat geschikt is voor 1760 personen. De overtocht vindt grotendeels in de nacht plaats, waardoor er geen kostbare reistijd verloren gaat. Beide schepen zijn o.a. uitgerust met diverse restaurants, een zwembad en sauna, bars en lounges met zeezicht, een nachtclub, een casino en een bioscoop.

De Boeienfolder is telefonisch te bestellen via DFDS Seaways op 0255 53 45 46 of via internet op www.dfdsseaways.nl.


---

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry overtochten op de Noordzee. Het aantal passagiers dat per DFDS Seaways reist stijgt jaarlijks aanzienlijk. In 1995 vervoerde DFDS Seaways 69.000 passagiers van IJmuiden naar Newcastle. In 2000 werd een record aantal van 372.000 bereikt. Met de komst van de Prince en Queen of Scandinavia heeft de rederij in 2001 meer dan 450.000 passagiers vervoerd en verwacht in 2002 op te stomen naar de magische grens van een half miljoen passagiers.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie