Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie en consultatie werknemers en -tijden wegtransport

Datum nieuwsfeit: 23-12-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Op de valreep 'sociale successen' - Informatie en consultatie van werknemers en werktijden wegtransport Europa - europa@dds.nl

Op de valreep van het Belgisch voorzitterschap zijn nog twee belangrijke 'sociale' dossiers aangenomen; namelijk de richtlijn voor informatie en consultatie en de richtlijn voor werktijden in het wegtransport. In beide gevallen is sprake van een compromis, maar na vele inspanningen bleek dit het meest haalbare.

Net voor de Kerst bereikten het Europees Parlement en de Raad overeenstemming over de richtlijn informatie en consultatie van werknemers. Daarmee ligt het fundamentele recht vast om werknemers over belangrijke bedrijfsbesluiten te informeren en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie