Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fakkeltocht voor Vrede in Tilburg

Datum nieuwsfeit: 24-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---

Fakkeltocht voor Vrede in Tilburg

PERSBERICHT
Tilburg, 10 december 2001 - Voor het zesde opeenvolgende jaar vindt op 24 december de Fakkeltocht voor Vrede plaats: hét Tilburgse statement voor vrede.
In vijf jaar tijd is het deelnemerstal aan de Fakkeltocht voor Vrede toegenomen van een kleine 150 mensen tot ruim 700. Tilburgers die hun medemens laten zien met vuur en muziek op te staan tegen geweld, intolerantie en discriminatie. Dit jaar verwacht Fakkels voor Vrede de grens van 1000 deelnemers te overschrijden.

Motherhood

Thema van Fakkels voor Vrede is dit jaar 'vluchtelingen'. De opbrengst van de fakkelverkoop doneert Fakkels voor Vrede aan Motherhood, een stichting van Nederlandse moeders die vrachtwagens vult met hulpgoederen en die vervolgens naar Afghanistan rijdt. Vorig jaar heeft het straatkinderenproject People Development Association in Madurai, India, ruim 1000 gulden ontvangen van Fakkels voor Vrede. Het evenement Fakkels voor Vrede begint 24 december om 18.30 uur op het Willemsplein in Tilburg. Voordat de daadwerkelijke fakkeltocht 'het moment van bezinning' begint, heeft een klein spektakel van muziek, dans en acrobatiek plaats. Ook is er een kleine informatiemarkt. Afloop met warme chocolademelk is ongeveer om 20.00 uur.
Komt allen!
Contact: Marc, tel: 06-22458737, E-mail (marc@loesje.nl)

_____

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie