Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 24-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 24-12-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

DRONKEN ACHTER HET STUUR (Veghel)

Op de N.C.B.-laan in zijn woonplaats Veghel is zondagavond een 35-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De blaastest gaf als resultaat 930 ug/l. In maart van dit jaar was de man ook al met een behoorlijke slok (700 ug/l) op betrapt. Omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs kon dit ook niet ingevorderd worden.

MISHANDELING (Uden)

In de nacht van zondag op maandag is op de Sint Jansstraat in zijn woonplaats Uden een 23-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. Hem was de toegang geweigerd tot een horecabedrijf omdat hij te dronken was waarna hij een dienstdoende portier te lijf was gegaan. Toen de gewaarschuwde politie arriveerde stond de verdachte tegen een pand te plassen. Hij gedroeg zich uitermate irritant en agressief. Hij is aangehouden en overgebracht naar politiebureau. Ook daar veranderde zijn gedrag niet. Hij beledigde diverse politiemen-sen en zag kans een arrestantenbewaarder een klap te geven. Hij is ingesloten en er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie