Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 24-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 24-12-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Rijden onder invloed
ALMERE Een 25-jarige automobilist uit Bussum blies zondagmorgen bij een routinecontrole 370 ug/l (0,84 promille). Omdat de man al eerder voor hetzelfde feit was verbaliseerd, is zijn rijbewijs ingevorderd. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Illegale hertenjacht
ALMERE Jachtopzichters troffen zondagmorgen nabij de Kemphaanweg een dode ree aan, die kennelijk net geschoten was. Even later werd in de omgeving een man aangetroffen, die proppen papier bij zich had met bloed en haren van een ree. De man bleek in zijn auto een geweer en munitie te hebben. De man is voor nader onderzoek aangehouden en ingesloten.

Overval op supermarkt
ALMERE De AH-supermarkt aan de Vrijmarkt in Almere Haven was zondagmiddag (17.10 uur) doelwit van drie overvallers. De overvallers, allen voorzien van een bivakmuts en een op een vuistvuurwapen gelijkend voorwerp, kwamen de winkel binnen en dwongen de caissières onder bedreiging met die vuurwapens de lades van de kassas in een plastic zak te legen, waarna zij de winkel verlieten. Er waren vier caissières en meerdere klanten in de winkel. Niemand raakte gewond. De omvang van de buit is niet bekend, maar kan nooit veel geweest zijn omdat de kassas net waren geleegd.
De politie verzoekt iedereen, die iets van de overval gezien heeft of die andere informatie heeft die kan leiden naar de daders van deze overval, zich te melden (036-5383838).

Gewonde bij steekpartij
DRONTEN Op het Asielzoekerscentrum van Dronten is zondagavond een 27-jarige bewoner van het centrum gewond geraakt bij een meningsverschil met twee andere mannen. Het slachtoffer liep een snijwond aan het hoofd en twee steekwonden in zijn zij op. Hij is overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis en is buiten levensgevaar. Een 24-jarige man uit Gouda en een 32-jarige man uit Andijk zijn als verdachten aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Over de juiste toedracht en de reden van de steekpartij is nog niets bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie