Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 24-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 24-12-2001 Politieberichten district Heerlen (JK - 12.05 uur)

Hoensbroek; onderzoek agressieve honden
In de nacht van woensdag op donderdag schoot een politiepatrouille in Hoensbroek een agressieve hond dood (zie eerder opgemaakt persbericht hierover). Bij de politie heeft zich inmiddels ook een 32-jarige man uit Hoensbroek gemeld die aangifte gedaan. De man verliet donderdag 20 december omstreeks 02.00 uur samen met enkele andere bezoekers een café aan de Akerstraat-Noord. Op straat werd het gezelschap plotseling geconfronteerd met de twee agressieve honden. De mensen moesten met een grote boog om de dieren heen en maakten zich snel uit de voeten. Beide honden renden op het slachtoffer af, besprongen hem en beten hem op diverse plaatsen in zijn lijf. Door de kracht van de honden kwam het slachtoffer ten val en werd opnieuw gebeten. Op een gegeven moment lieten de honden los en gingen er vandoor. In verband met de bijtwonden heeft het slachtoffer zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Ook zijn kleding werd beschadigd. De politie is dringend op zoek naar de overige bezoekers van het café die een en ander gezien moeten hebben. Zij worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie.

Heerlen; uitgeven vals geld
Maandag 24 december hield de politie om 03.15 uur in een discotheek aan de Beitel in Heerlen een 21-jarige inwoner uit die plaats aan. De man had geprobeerd twee valse Duitse biljetten van DM. 100,- in te wisselen voor Nederlands geld. De verdachte werd voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie