Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderen aan zet in de Vrijheidswijk Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 24-12-2001
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Kinderen aan zet in de Vrijheidswijk

Onder de titel Kinderen aan zet hebben diverse organisaties die actief zijn in de Vrijheidswijk een programma opgesteld voor kinderactiviteiten in de kerstvakantie.

Directe aanleiding voor dit activiteitenprogramma is de sluiting van alle voorzieningen (digitaal trapveld, de scholen en de Blokkendoos) tijdens de kerstvakantie en de leegstand als gevolg van sloopactiviteiten. Het activiteitenprogramma is een initiatief van wijkagent Eric van der Wal en is samengesteld in samenwerking met het wijkpanel, het digitale trapveld, stichting Parnas, de corporaties Nieuw Wonen Friesland en Corporatie Holding Friesland, wijkvereniging de Blokkendoos, de gemeente, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie