Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 25-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-12-2001 Politiebericht district Maastricht
Eerste Kerstdag

Maastricht Aanhouding

Op Maandagnamiddag, omstreeks 17.00 uur werd Achter het Vleeshuis in Maastricht een 19 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De verdachte viel winkelend publiek lastig en gooide met flessen. Bij zijn aanhouding pleegde de verdachte verzet. Hij verkeerde onder ionvloed van drank en verdovende middelen. Hij werd in het hoofdbureau ingesloten.

Meerssen Autobrand

Op maandagavond, omstreeks 19.00 uur ontsond brand in een auto. Dit gebeurde op de Repenhof in Meerssen. Een 30 jarige automobiliste die samen met haar zoontje in de auto reed rook brandlucht waarna zij het voertuig tot stilstand bracht. Op dat moment kwamen de vlammen al uit het motorgedeelte. De vrouw en het jongetje konden het voertuig verlaten en kwamen met de schrik vrij. Het voertuig raakte fors beschadigd. De oorzaak van de brand is vermoedelijk te wijten aan kortsluiting.

Maastricht Aanhouding

Op maandagmiddag, omstreeks 13.30 uur werd op de Annalaan in Maastricht een 39 jarige inwoner van Maastricht aangehouden. Een patrouille van de politie die nabij de Annalaan doende was hoorde plotseling een harde knal uit de richting van een bestelauto. Toen men daar poolshoogte ging nemen werden in en auto twee minderjarige jongens en de verdachte aangetroffen. In het voertuig lagen 300 strijkers en de verdachte bleek in het bezit van een stroomstootwapen. Hierop werd hij aangehouden. Voor het in het bezit hebben van het vuurwerk werd een transactie van 280 gulden aangeboden. Vuurwerk en stroomstootwapen werden in beslag genomen.

Maastricht Aanhoudingen

Maandagmiddag, omstreeks 16.00 uur werden in de Francois de Vijestraat een 19 jarige man en diens 17 jarige broer aangehouden. Omstreeks genoemd tijdstip werd vanwege een familieruzie politie-assistentie verzocht. Een van de agenten die ter plaatse ging werd tijdens het behandelen van de zaak door de 19 jarige van de trap geduwd. Hierop werd deze verdachte aangehouden. Toen de 17 jarige zich met de aanhouding bemoeide werd ook hij aangehouden. De agent liep een aantal kneuzingen en een snijwond op omdat hij door een glazen deur viel. Hij moest zich onder dokterbehandeling stellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie