Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 26-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-12-2001

Politieberichten district Lekstroom, 11.35 uur
Man steelt auto

IJSSELSTEIN Rond kwart voor twaalf op eerste kerstdag zag een medewerker van een benzinestation in IJsselstein dat een man het station met een gevulde jerrycan verliet.
De man had echter niet betaald. De medewerker ging achter de man aan en liep samen met hem terug naar het pompstation. De man liet de jerrycan staan en stapte in een willekeurige auto waarvan de eigenaar in de winkel was. De sleutels van de auto zaten nog in het contactslot. De man reed met deze auto weg. Hierop werd het signalement van de man en het kenteken doorgegeven aan de meldkamer. Politiemensen van het KLPD zagen de man voorbij rijden op de A2 nabij Geldermalsen. Zij zetten de achtervolging in en konden de man op de Zwaaiwaardweg in Geldermalsen aanhouden. De man, waarvan de identiteit nog onbekend is, is overgebracht naar het politiebureau Nieuwegein en inverzekering gesteld.
In de buurt van het pompstation werd later op de dag langs de weg een andere gestolen auto aangetroffen. Dit wordt in het onderzoek naar de poging diefstal benzine en diefstal auto meegenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie