Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 26-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-12-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 11.40 uur
Man bedreigd met mes

AMERSFOORT Rond tien uur dinsdagavond bedreigde een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats een 23-jarige man uit Amersfoort met een mes voor een horecagelegenheid aan de Bloemendalsestraat. De verdachte was eerder deze week na onenigheid uit de horecagelegenheid gezet. Na het tonen van het mes, fietste de verdachte weg in de richting van de Hof. Terwijl agenten informatie inwonnen bij de Amersfoorter, meldde de verdachte zich aan het politiebureau. Hij gaf ook aan dat hij een aantal spiegels van autos vernield had. Bovendien bekende de verdachte dat hij eerder op de avond een 51-jarige man uit Amersfoort op de Zevenhuizen had geslagen omdat de man hem ervan wilde weerhouden op de kerkdeuren te slaan. De verdachte is voor verhoor ingesloten.

Gladheid

AMERSFOORT Omstreeks half vijf woendagmorgen reden surveillerende agenten over het Julianaplein en zagen een vrouw staan met een bebloed hoofd. De vrouw, 19 jaar uit Amersfoort, was door de gladheid van haar fiets gevallen. Zij is met hoofdletsel overgebracht naar het Ligtenbergziekenhuis.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Maandagmorgen rond kwart voor twaalf ontstond een aanrijding tussen een automobilist en een bromfietser. De automobilist, een 34-jarige man uit Muiderberg, reed uit een parkeervak op de Snouckaertlaan en wilde de verplichte rijrichting oprijden. Vanuit de Asch van Wijckstraat kwam een 20-jarige bromfietser uit Amersfoort met achterop een 17-jarige vriend uit Amersfoort, en botste frontaal op de auto. De jongens op de bromfiets zijn met letsel aan benen en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

Vernieling ruiten

AMERSFOORT Rond kwart voor vijf dinsdagmorgen zag een voorbijganger dat er in de omgeving van de Hof ruiten werden vernield en belde de politie. Op basis van een goed signalement konden de politieagenten even later in de nabije omgeving een 25-jarige man uit Amersfoort aanhouden. Hij is voor verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie