Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 26-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-12-2001 Politiebericht district Heerlen
Woensdag 26 december 2001

Heerlen Etalagekraak

Op woensdagochtend, omstreeks 3.30 uur, werd met een trottoirtegel een ruit van een winkel ingegooid in de Bokstraat in Heerlen. De buit: een aantal lege dozen van Play Stations!

Voerendaal Aanhouding

Op dinsdagavond, omstreeks 20.50 uur werd in de Panhuisstraat in Voerendaal een 24 jarige inwoner van Genk aangehouden. De man belde bij woonhuizen aan en gaf zich uit voor de krantenbezorger die een zalig kerstfeest kwam wensen. Op een aantal adressen kreeg de man geld. De man werd voor oplichting aangehouden en voor het opmaken van proces verbaal overgebracht naar het politiebureau. Het geld dat de man had opgehaald werd in beslag genomen.

Heerlen Inbraak

Dinsdagmiddag werd ontdekt dat er was ingebroken in een bedrijfspand gelegen aan het Pancratiusplein in Heerlen. In de zaak werd een behoorlijke ravage aangericht. Een videorecorder werd gestolen en een gokkast werd opengebroken en de inhoud werd ontvreemd. Ook drank en een aantal CDs werd meegenomen.

Ook een andere horecagelegenheid op het Pancratiusplein kreeg ongewenst bezoek. Hier werd een zijruit met een steen ingegooid. Uit de opengebroken gokkast verdween muntgeld en er werd een doos sigaren gestolen.

Schinveld Hennepkwekerij in brand

Op disndagmiddag, omstreeks 14.45 uur ontstond brand in een schuurtje gelegen nabij een woning in de Bouwbergstraat in Schinveld. Tijdens het blussen van het brandje werd ontdekt dat in het schuurtje een professioneel ingericht hennepplantage in werking was. Door de politie werden 700 tot 800 hennepplanten in beslag genomen, evenals de aanwezige apparatuur zoals ventilatoren en groeilampen. Tegen de 47 jarige eigenaar wordt proces verbaal opgemaakt. De brand ontstond door kortsluiting in de apparatuur.

Heerlen Aanhouding

Op de Schelsberg in Heerlen werd disndagavond, omstreeks 18.40 uur een 40 jarige inwoner van Heerlen aangehouden. De man stond samen met een andere persoon bij een voertuig bij een tankstation in de Bokstraat. De personen liepen weg toen zij de politie zagen. Toen het voertuig door de agenten gecontroleerd werd bleek dat te zijn gestolen. De verdachte kon op de Schelsberg worden aangehouden. Hij werd ter zake diefstal aangehouden. Hij werd voor het onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie