Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe ledenlijst fotografensectie journalistenvereniging

Datum nieuwsfeit: 27-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Vereniging van journalisten
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Nieuwe ledenlijst NVF uit

De ledenlijst 2002 van de NVF is van de pers gerold. Alle fotojournalisten van Aalsmeer tot Zwolle staan er in met naam, adres en telefoonnummers. Bij dat datablokje worden ook de specialisaties de fotograaf opgesomd, zoals sportfotografie, natuur, documentaire fotografie, fotojournalistiek, portretten of publiciteitsfotografie. In de brochure is verder een lijst te vinden op woonplaats van de zelfstandige leden, gerubriceerd per provincie en een totaaloverzicht van alle leden op alfabetische volgorde, beginnend met Erald van der Aa uit Breda en eindigend met Karel Zwaneveld uit Groningen. De NVF heeft verschillende leden die in het buitenland werken en ook daar is een lijstje van te vinden. De ledenlijst is een rijke bron aan adresgegevens en bevat tevens een groot aantal advertenties waarin NVF-ers zichzelf in de etalage zetten.
De ledenlijst 2002 wordt aan alle leden verzonden. Meerdere exemplaren zijn te bestellen bij Ellie Speet, secretaris NVJ, telefoon 020 6766771. Het is de bedoeling dat de ledenlijst landelijk verspreid wordt over zo'n paar duizend "relatieadressen". Dat zijn in de meeste gevallen PR- en voorlichtingsdiensten van de grotere (internationale) bedrijven en instellingen, van landelijke en provinciale overheden en van publiekrechtelijke organisaties. Zij hebben op gezette tijden foto-opdrachten die zij door (externe) fotografen in die regio willen laten uitvoeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie