Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwplan verbouw burgerwoning te Heumen opnieuw ter inzage

Datum nieuwsfeit: 27-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

27-12-2001

De Verbinding, week 1

Bouwplan verbouw burgerwoning opnieuw ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heumen zijn voornemens bouwvergunning te verlenen voor het verbouwen van het pand Looistraat 47a tot burgerwoning. Het bouwplan past niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied 1997.

Met toepassing van artikel 19, lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening kunnen burgemeester en wethouders vrijstelling verlenen van het geldende bestemmingsplan, zulks nadat een verklaring van geen bezwaar is afgegeven door Gedeputeerde Staten van Gelderland.

bedenkingen
Tegen het voornemen vrijstelling en bouwvergunning te verlenen kan een ieder bedenkingen indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling bij Burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden vanaf donderdag 3 januari tot en met 30 januari 2002. Gedurende die periode ligt het bouwplan dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag bovendien van 17.00 tot 18.30 uur ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken in het gemeentehuis.

Dit bouwplan, zoals het nu ter visie komt te liggen, komt in de plaats van een eerder voor dit pand ter visie gelegd bouwplan, gepubliceerd op 4 december.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie