Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 27-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 27-12-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Verkeersongeval met gewonden
ALMERE Op de Buitenring verloor een 28-jarige automobilist uit Almere woensdagmiddag de macht over het stuur. Hij botste tegen een boom. Twee inzittenden van de auto zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Woningbrand
LELYSTAD In een woning aan de Botter brak woensdagavond brand uit. De bewoners waren niet thuis. De brandweer heeft de brand geblust. De brand is vermoedelijk ontstaan op de eerste verdieping. De Technische Recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. De omvang van de schade is niet bekend.

Schoorsteenbrand
RUTTEN Donderdagnacht is er een schoorsteenbrand uitgebroken in een woning aan de Hopweg. De bewoner stookt onder de schoorsteen een houtkachel en had dit jaar de schoorsteen nog niet geveegd. De brandweer bluste de brand. De omvang van de schade is niet bekend.

Aanrijding onder invloed
BANT Donderdagnacht haalde een 38- jarige bestuurder uit Oudehaske op de A-6 een andere auto in. Zijn auto slipte in de sneeuw en kwam in de sloot terecht. De zes inzittenden mankeerden niks. Bij controle bleek dat de man onder invloed verkeerde. Hij blies 335 ug/l (0,76 promille) en kreeg een rijverbod van twee uren en proces-verbaal.

Onder invloed
ALMERE Een 48-jarige automobilist uit Almere is woensdagnacht aangehouden. De man reed zonder verlichting. Bij controle bleek dat de man onder invloed verkeerde. Hij blies 470 ug/l (1,06 promille) en kreeg een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie