Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verhuur Veemarktterrein in Stadsdeel Zeeburg Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 27-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Verhuur Veemarktterrein

Scheepstimmermanstraat - Javastraat - De Balk - Veemarkt - Tegelbergplein - Parkeerdruk - Oostelijke Handelskade - Zeeburgerdijk-oost - Verhuur Veemarktterrein

Aan: de ondernemers op het Veemarktterrein en het Zeeburgerpad Betreft: verhuur terreingedeelten parkeren

Geachte mevrouw, mijnheer,
De Stadsdeelraad heeft op dinsdag 18 december 2001 de ´Regeling verhuur terreingedeelten Zeeburg 2001´ vastgesteld. Deze regeling is tot stand gekomen op verzoek van de ondernemers. Ik wil graag het volgende benadrukken.

Het verhuren van terreingedeelten als parkeerruimte is een uitzondering. Uitgangspunt is en blijft het gewone betaald parkeren. De regeling is alleen bedoeld voor bedrijven die door het gewone betaald parkeren onevenredig in hun bedrijfsvoering worden getrofffen. Om voor de uitzondering in aanmerking te komen moeten bedrijven dan ook ondubbelzinnig aantonen dat zij het met het gewone betaald parkeren niet redden.

Ik wijs er op dat de regeling per parkeerplaats duurder is dan het gewone betaald parkeren. De huur bedraagt ¬ 30 per m² per jaar. Ik vraag u dan ook, voordat u een aanvraag indient, zorgvuldig af te wegen of het voor uw bedrijf echt nodig is een terreingedeelte te huren.

Enkele bedrijven hebben de afgelopen weken al een aanvraag ingediend. Hen wil ik vragen toch het aanvraagformulier in te vullen, als zij hun aanvraag willen handhaven. Als u geen gebruik wilt maken van het aanvraagformulier kunt u ook een eigen brief maken, als u maar systematisch ingaat op alle gestelde vragen.

Tenslotte moet de aanvraag voorzien zijn van een duidelijke tekening met de plaats en de afmetingen van het gedeelte dat u wilt huren. Zonder de antwoorden op alle vragen en zonder tekening van het gedeelte dat u wilt huren, kan uw aanvraag niet goed worden beoordeeld. Uw aanvraag moet uiterlijk 15 januari 2002 bij ons binnen zijn. Het adres is: Stadsdeel Zeeburg, heer H. Hansen, Postbus 380, 1000 AJ Amsterdam

Hoogachtend,

Piet Sijtsma

Stadsdeelwethouder Parkeren

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie