Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten spreekt op Oudejaarsbijeenkomst

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten spreekt op Oudejaarsbijeenkomst

Burgemeester mr. Ivo Opstelten houdt een toespraak tijdens de Oudejaarsbijeenkomst van de Havenvereniging Rotterdam, die op vrijdag 28 december om 15.00 uur begint in de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade (Kop van Zuid). Tijdens deze bijeenkomst worden de jaarresultaten van de Rotterdamse haven bekend gemaakt. De traditionele Oudejaarsbijeenkomst, die tot nu toe in het stadhuis plaatsvond, heeft een nieuwe aanpak gekregen. Naast de Havenvereniging Rotterdam zijn ook het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam (GHR), Deltalinqs, de Marineclub Rotterdam, de Kring Mainport van de Kamer van Koophandel en Rotterdam Port Promotion Council partij in de bijeenkomst. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie