Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 09.55 uur

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-12-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.55 uur
Met slok teveel op doorrijden na aanrijding

BINNENSTICHT Een getuige zag donderdagavond rond elf uur dat een automobilist tegen een paal aan de Burgemeester Huydecoperweg in Westbroek was gereden en er vervolgens vandoor ging. Na een tip trof de politie de wagen bij de woning van een 39-jarige inwoner van Westbroek aan met schade en warme motor. De man ontkende een aanrijding te hebben gehad. Hij rook naar alcohol en werd aangehouden. Op het politiebureau blies de man 1,55 promille. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Op de Zeisterweg in Odijk werd donderdagavond rond zeven uur een 45-jarige automobiliste uit Houten aangehouden. Zij werd gecontroleerd op alcoholmisbruik nadat zij meerdere malen haar auto niet op de weg kon houden en door de berm reed. Op het bureau blies zij 1,7 promille. Ze moest meteen haar rijbewijs inleveren en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Snelheidscontrole

AUSTERLITZ Vijftien van de 426 passanten op de Woudenbergseweg reden donderdagmiddag te hard en krijgen een bekeuring thuisgestuurd. De politie hield de snelheidscontrole tussen twee en vijf uur. Hoogstgemeten snelheid was 103 km/u waar 80 de limiet is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie