Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom, 10.30 uur

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-12-2001

Politieberichten district Lekstroom, 10.30 uur
Woninginbreker aangehouden

NIEUWEGEIN- Op donderdagavond werd een 37-jarige man uit Utrecht aangehouden nadat hij had ingebroken in een woning.

Een getuige zag omstreeks tien uur dat de man een ruit vernielde van een woning aan de Parelduiker en vervolgens de woning inging. De politie werd gewaarschuwd en agenten zagen dat de man de woning weer wilde verlaten.Toen de man de agenten zag ging hij direct weer de woning in en wilde nu via de achterzijde de woning verlaten. Hier stonden echter ook agenten. De man verliet de woning vervolgens via het dak en probeerde via diverse tuinen bij een brandgang te komen. In de brandgang stonden echter ook agenten en de man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Onderzoek wees uit dat de man al verschillende goederen uit de woning had weggenomen en deze had verstopt op het dak van de woning.De man werd ingesloten voor verhoor.

Oplichter aangehouden

NIEUWEGEIN- Op donderdagmiddag werd een 23-jarige man uit Amsterdam aangehouden omdat hij mensen oplichtte. De man ging langs de deuren aan de Stootvalk met de nieuwjaarsgroet van een lokale krant. Een getuige herkende de man echter niet als zijn krantenbezorger en waarschuwde de politie. In de omgeving werd de 23-jarige man aangetroffen en hij had de nieuwjaarskaartjes bij zich. De man verklaarde dat hij voor de echte krantenbezorger het geld ophaalde. Omdat de man mogelijk illegaal in ons land verbleef werd hij ingesloten voor nader onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie