Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarswensen onder valse voorwendselen gemeente Breda

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

28-12-2001

Nieuwjaarswensen onder valse voorwendselen
De afgelopen dagen is er in Breda een aantal keer onder valse voorwendselen namens Gemeente Breda Afvalservice aangebeld om inwoners van Breda een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. De gemeente Breda verzoekt inwoners met klem geen geld te geven aan deze mensen, omdat het niet gaat om personeel van Afvalservice.
De gemeente heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Dit jaar heeft Afvalservice bij de Afvalkalender en Afvalwijzer 2002 een nieuwjaarswens namens al haar personeel laten bezorgen. Tevens is door middel van een brief aan alle inwoners van Breda duidelijk gemaakt dat de inzamelaars van Afvalservice inwoners niet meer persoonlijk een gelukkig nieuwjaar wensen. De medewerkers van Afvalservice hebben dit namelijk met elkaar afgesproken.

Afvalservice is een professioneel bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. De inwoners van Breda betalen voor de verwijdering van hun afval en het gebruik van de milieustations de zogenaamde afvalstoffenheffing. Mensen hoeven voor deze service niets extra te doen.

Breda, 28 december 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie