Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 28-12-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VERNIELING KERK

Onbekenden vernielden in de nacht van woensdag op donderdag een aantal glas in lood-raampjes van de kerk aan het Kerkplein in Wanroij. Binnen trof men een aantal stalen roos-tertjes aan waarmee de ramen vermoedelijk ingegooid zijn. De totale schade is nog onbe-kend.

INBRAAK IN WONING

Bewoners van een woning aan de Willem Jacobstraat in Grave ontdekten donderdagavond bij thuiskomst dat onbekenden hun huis doorzocht hadden. Zij missen sieraden, c.d.s en een videorecorder.

CONTROLE SNELHEID

Het team verkeershandhaving van de regio Brabant-Noord controleerde donderdagmiddag de snelheid van 1370 passerende voertuigen op de Vegetasscheweg in Escharen. 31 bestuurders reden te hard waarvan de hoogste snelheid 105 km/u bedroeg waar 80 km/u mag. Op het Maasveld in Gassel reden vrijdagmorgen tijdens een controle 20 bestuurders te hard. De snelheid van 590 voertuigen is gemeten. Op de Beersebaan in Cuijk reed 1 bestuurder te hard.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie