Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 28-12-2001
Politiebericht district Den Bosch

INBRAAK WONING

In een huis aan de Esdoornstraat is donderdag ingebroken. Er verdween een breedbeeld televisie. Men had de ruit van een tuindeur ingeslagen. In een huis aan de Cederstraat is donderdag ook inge-broken. Er is een dvd-speler en een pc ontvreemd. Uit een in aanbouw zijnde woning aan de Eerste Polderweg in Kruisstraat is vannacht gereedschap gestolen.

STENENGOOIER AANGEHOUDEN

Donderdagavond heeft de politie in de Pieter van Osstraat een 14-jarige Bosschenaar aangehouden. De jongen was iets eerder door de bewoner van een pand in die straat vastgepakt nadat een groepje jongeren een ruit van zijn huis had ingegooid. De jongen is overgebracht naar het bureau.

INBRAAK WINKEL

Vannacht is ingebroken in een kledingzaak aan de Orthenstraat. Getuigen zagen mannen kleding in een auto laden. De ter plaatse gekomen politie sprak daarop de mannen aan en konden geen verkla-ring geven voor hun aanwezigheid daar en de kleding in de auto. Daarop zijn ze aangehouden en ingesloten. Het gaat om twee mannen van 31 jaar, een uit Den Bosch, de ander zonder vaste woon- of verblijfplaats. De auto waarin ze zich bevonden bleek ook gestolen te zijn.

VROUW BEROOFD

Op het Loeffplein is donderdagmiddag een 24-jarige vrouw uit Geldrop door een onbekende man van haar tas beroofd. De vrouw liep omstreeks het middaguur over straat toen een man aan haar tas trok, deze viel met haar gouden armband op de grond. Daarop pakte de man de tas en de armband en rende weg richting Achter de Tolbrug.

WIELEN GESTOLEN

Van een splinternieuwe auto aan de Vaars zijn vannacht alle vier de wielen gestolen.

TANKEN ZONDER BETALEN MET GESTOLEN AUTO

De politie heeft donderdagochtend vroeg twee mannen in een gestolen auto aangehouden, nadat ze eerder die dag hadden getankt zonder te betalen. Het duo werd bij een tankstation aan de A2 bij Hedel betrapt op het in bezit hebben van drugs. Eerder zouden ze getankt hebben zonder te betalen bij een tankstation aan de Kooikersweg. De auto bleek in Tilburg gestolen te zijn. De mannen, 26 jaar (zwvop) en 28 jaar(Den Bosch) werden ingesloten.

WINKELDIEFSTAL

Een onbekende man heeft in een supermarkt aan het Goulmy en Baarplein donderdagmiddag 8 pak-jes scheermesjes weggenomen. Toen de bedrijfsleider hem daarop aansprak, nam hij een dreigende houding aan en ging er in een auto vandoor.

MAN AANGEHOUDEN

De politie heeft donderdagavond op de Markt een 44-jarige Bosschenaar aangehouden die nog een boete van f 960,- of 15 dagen hechtenis open had staan. De man is ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie