Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmiddag 28 december 2001
16:17 vrijdag 28 december 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

EMMEN
Inbraak verzorgingscentrum
Donderdagnacht is ingebroken in een verzorgingscentrum aan de Laan van het Kwekebos. Uit een kantoor werd een geldkistje en een hoeveelheid postzegels gestolen.

RUINEN
Inbraak kerk
Vrijdagochtend werd ontdekt dat de afgelopen dagen een inbraak is gepleegd in de kerk aan de Netten. Uit een opengebroken kluis werd een geldbedrag gestolen.

EMMEN
Winkeldief aangehouden
Vrijdagochtend tegen 11.30 uur is een 31-jarige man uit Emmen betrapt bij de diefstal van snoep en drank, in een supermarkt aan de Weerdingerstraat. Hij werd aangehouden en kreeg een dagvaarding uitgereikt.

EMMER COMPASCUUM
Auto gestolen bij woninginbraak
Donderdagnacht is ingebroken in een woning aan de Zr. Simpliciastraat. Om binnen te komen werden twee gaatjes geboord in een kozijn. Bij de inbraak werden de sleutels van de auto van de bewoner gestolen. De auto dus ook. Dat betreft een grijze VW Bora TDI.

RODEN
Winkeldief aangehouden
Vrijdagmiddag tegen 14.00 uur is een 33-jarige man uit Zuidlaren aangehouden, nadat hij een tv had gestolen in een winkel aan de Kanaalstraat. Hij kreeg na verhoor een snelrechtdagvaarding uitgereikt.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie