Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse designprijzen 2002

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

NEDERLANDSE DESIGNPRIJZEN 2002

AMSTERDAM, 28-12-2001 -- Volgend jaar worden ze voor het eerst uitgereikt. Aan het beste productontwerp en grafisch ontwerp, de beste verpakking, ruimtelijk ontwerp en interactieve vormgeving uit ons land: de Nederlandse Designprijzen. "Het is nu het moment om met een grote nationale ontwerpprijs naar buiten te treden." Een gesprek met de initiatiefnemers.

Eindelijk zijn ze er dan: de Nederlandse Designprijzen. Voor productontwerp, verpakkingen, ruimtelijk ontwerp, interactieve vormgeving en grafisch ontwerp. De hoogste tijd ook, vinden de initiatiefnemers Gerbrand Bas van Designlink en Rob Huisman van de BNO. "Er bestaat in ons land geen aansprekende nationale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie