Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overzicht bouwplannen gemeente Alphen aan den Rijn

Datum nieuwsfeit: 28-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alphen aan den Rijn


Overzicht bouwplannen 28 december 2001 t/m 6 januari 2002

Ingekomen bouwplannen en meldingen
Athenestraat 21 Uitbouw woning aan de achterzijde Staalweg 4 Het veranderen van de fabriek
Nieuwkoopseweg 9 Het bouwen van een berging in tuin Havixhorst 146 Het vergroten van de woning d.m.v. een aanbouw aan de achterzijde
St. Jorisstraat Het bouwen van een parkeergarage Kraaienhorst 41 Het vergroten van de woning d.m.v. een aanbouw aan de achterzijde
Kraaienhorst 43 Het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde Zuider Keerkring 211 Het plaatsen van een dakkapel Wielingen 74 Het vergroten van de woning door het verhogen van de achtergevel
Flemingweg 5 Het wijzigen van de personeelsingang P. Doelmanstraat Het bouwen van winkels en appartementen (blok 7 stadshart)
St. Jorisstraat Het bouwen van winkels en woningen (blok 5 stadshart) St. Jorisstraat Het bouwen van winkels en wonigen (blok 6 stadshart) St. Jorisplein Het bouwen van winkels en woningen (blok 3 en 4 stadshart)
Hooftstraat 202 Het vergroten van een dakkapel aan de voorzijde Zuideinde 51 Het vergroten van een duivenhok
Zuideinde 51 Het bouwen van een duidvenhok
Zuideinde 51 Het verplaatsen van een duivenhok
Lijsterlaan 14 Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde Toegangseweg 3 Het plaatsen van een tuinhuis
Jeltje de Bosch Kemperstraat 48 Het vergroten van de woning d.m.v. een aanbouw aan de achterzijde
Brusselpark 32 Het vergroten van de woning d.m.v. een aanbouw aan de achterzijde
Alida de Jongstraat 51 Het plaatsen van een blokhut Zuideinde 79 Het vernieuwen en veranderen van een woning Pallasstraat 72 Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde Javastraat 20 Het vergroten van de woning d.m.v. een dakopbouw aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde

Ingekomen aanvragen sloopvergunning
Woubrugseweg 19 Het slopen van een schuur

Deze plannen kunnen worden ingezien bij de balie Bouwen en wonen in het stadskantoor; Aangezien de bescheiden bij andere afdelingen in behandeling kunnen zijn, en daardoor mogelijk niet beschikbaar, is het raadzaam vooraf een afspraak te maken. In deze fase kunnen tegen deze plannen echter geen bezwaren worden ingediend.

Vrijstelling bouwplannen

De directeur Grondgebied maakt bekend dat burgemeester en wethouders voornemens zijn om:

Met toepassing van artikel 11 van de Monumentenwet vergunning te verlenen voor het
verzoek om medewerking van:
Nuovaweg 1 Het renoveren en verbouwen van een villa

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 januari 2002 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en tevens op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in het Stadskantoor ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum.

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om van het plan kennis te nemen en eventuele bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling uiterlijk 23 januari 2002 schriftelijk kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders, p/a Bouwen en Wonen, postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

Verleende bouwvergunningen en akkoordverklaringen Volkerak 9 Het maken van een uitbouw aan de achterzijde 03-01-2002

Belanghebbenden die bezwaren hebben tegen een van de verleende vergunningen, of akkoordverklaringen, kunnen deze krachtens de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk en gemotiveerd kenbaar maken. Dit bezwaarschrift moet binnen 6 weken na bovenvermelde datum worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, t.a.v. balie Bouwen en wonen, postbus 13 2400 AA Alphen aan den Rijn.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 08 januari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie