Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitvoeringsprogramma duurzame ontwikkeling Waarderpolder

Datum nieuwsfeit: 29-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000


Burgerzaken Belastingen Werk & inkomen Bouwen & wonen Gezondheid & Zorg Onderwijs Vrije tijd Verkeer en Vervoer Veiligheid Beheer van de stad Grote Bouwprojecten Werk aan de weg

Uitvoeringsprogramma duurzame ontwikkeling Waarderpolder

Het Uitvoeringsprogramma bevat een aantal projectvoorstellen voor de verbetering van de milieu- en ruimtelijke kwaliteit van de Waarderpolder. Hierbij wordt ernaar gestreefd om duurzame maatregelen door te voeren bij het verbeteren van het gebruik en de inrichting van bedrijventerreinen. Zo wordt momenteel in de noordkop van de Waarderpolder een verbeterd gescheiden rioolstelsel aangelegd.

Andere initiatieven voor de duurzame herstructurering van de Waarderpolder zijn bijvoorbeeld collectieve beveiliging, bedrijfsverzamelgebouw, windenergie e.d. Vanaf 2002 start het uitvoeringsprogramma met Parkmanagement, Evaluatie/ overzicht bestaande initiatieven streefbeeld Waarderpolder 2030 en duurzame bestemmingsplannen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie