Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 29-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 29-12-2001
2e Persbericht zaterdag 29 december 2001

Politieberichten

Helmond: Verdachte winkeldiefstal aangehouden
Zaterdagmorgen om 10.55 uur is op de Engelseweg een 23-jarige man uit Helmond aange-houden. Hij had daar uit een winkel goederen ter waarde van fl. 171,25 weggenomen zonder deze bij de kassa af te rekenen. Een beveiligingsmedewerker die dat zag heeft verdachte overgedragen aan de politie. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politie-bureau.

Helmond Diefstal portemonnee
Zaterdagmorgen tussen 11.15 en 11.45 uur is van een 39-jarige man uit Gemert zijn portemonnee gestolen. Hij liep over de Markt te Helmond. Toen hij wilde afrekenen bemerkte hij dat de portemonnee uit zijn jaszak verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, identiteitspapieren en ruim twee honderd gulden.

Deurne: Overval
Vrijdagmiddag rond 17.20 uur heeft een onbekende man op de Stationsstraat een overval gepleegd in een winkel. Hij kwam de winkel binnen rennen en bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de 44-jarige filiaalhoudster. Hij zei:Vlug, geld maak de kassa open. Direct daarop deed de overvaller een greep in de kassa en gaf de filiaalhoudster hem wat geld. Hierop verliet hij de winkel. De dader had een bivakmuts op en droeg een donker-kleurige jack. Hij was ongeveer 1,70 m groot en slank van postuur.

Valkenswaard: Diefstal uit een woning
Vrijdag rond 18.00 uur zijn uit een woning aan de Carolusdreef identiteitspapieren, enkele pasjes en een paar honderd gulden gestolen. Vermoedelijk is de dader de woning binnen-gedrongen door inklimmen openstaand raam.

Geldrop: Inbraak in een woning
Vrijdag tussen 14.45 en 20.00 uur is ingebroken in een woning aan de Hazelaar. Aan de achterzijde is een raam opengebroken. Uit de woning zijn sieraden en geld gestolen.

Geldrop: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 1.25 uur is op de kruising Jan Carstenszweg en W. van Ruysbroeck-straat een 30-jarige automobilist uit Eindhoven gecontroleerd. Hij reed daar zonder licht. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,25 pro mille. De man kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Gemert: Verdachte bedreiging aangehouden
Vrijdagavond om 23.20 uur is op het Binderseind een 18-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij bedreigde daar een horecamedewerker met de dood. De verdachte mocht daar niet binnen omdat hij in het verleden al vaker problemen had veroorzaakt. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Gemert: Verdachte met drugs aangehouden
Zaterdagmorgen om 0.35 uur is op de Handelseweg bij een uitgaanscentrum een 19-jarige man uit Rhenen aangehouden. Bij controle bleek hij 16 XTC pillen en een cachet amfeta-mine bij zich te hebben. De gewaarschuwde politie heeft de pillen en amfetamine inbeslag-genomen. De verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Son: Inbraak in een bedrijf
Zaterdagmorgen tussen 1.30 en 2.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de 7600 op het Ekkersrijt. Een roldeur van het bedrijf is opengebroken. Een grote hoeveelheid sigaretten zijn gestolen.

Oostelbeers: Inbraak in een woning
Zaterdag tussen 0.05 en 5.15 uur is ingebroken in een woning aan de Beukenhaag. Het slot van de achterdeur is opengebroken. Uit de woning zijn 3 lederen jassen, geld, een fototoe-stel, een gsm en een sleutelbos gestolen.

Heeze-Leende: Aanrijding met dodelijke afloop
Zaterdagmorgen rond 2.15 uur is bij een eenzijdig ongeval op de A2 de 50-jarige A.H.M. Vos uit Soerendonk om het leven gekomen. Door onbekende oorzaak is hij op de afrit Leende Valkenswaard van de weg geraakt. Hij is in de berm tegen een verkeersbord gebotst en vervolgens heeft hij een regelkast aan de linkerzijde van de weg omver gereden. De man is uit zijn auto geslingerd en ter plaatse overleden.

Bladel: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Markt. Een ruit is vernield. Uit het pand zijn twee flatscreens en een kassalade met geld gestolen.

Bergeyk: Lastige man aangehouden
Zaterdagmorgen om 3.00 uur is op het Hof een 37-jarige man uit Bergeyk aangehouden. De gewaarschuwde politie zag dat hij daar meerdere malen op een groep van vijf personen insloeg. De Bergeykenaar was daar uit een horecagelegenheid gezet omdat hij een jongen op zijn gezicht had geslagen en een meisje lastig viel. De verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eersel: Inbraak in een woning
Zaterdag tussen 1.00 en 10.30 uur is ingebroken in een woning aan de Laaghuizerweg. Het slot van de achterdeur is geforceerd. Uit de woning zijn identiteitspapieren, geld een gsm en autosleutels weggenomen. Vanaf de oprit is een zilvergrijze personenauto, Volkswagen Golf TDI, kenteken 23-HS-BP, gestolen.

Cranendonck: Aanrijding met gewonde
Zaterdagmorgen rond 10.30 uur raakte bij een aanrijding op de Molenstraat een 80-jarige fietster uit Budel gewond. Een 48-jarige automobilist uit Budel, die daar zijn auto parkeerde opende zijn portier. De fietster kon deze niet ontwijken. Zij fietste tegen het portier. De vrouw liep een hersenschudding op. Zij is overgebracht naar het St. Jansgasthuis in Weert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie