Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 30-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 30-12-2001 Politiebericht district Sittard
Zondag 30 december 2001

Geleen - Rijden onder invloed

Op zondagochtend, omstreeks 4.30 uur werd in de Henri Hermanslaan in Geleen een 41 jarige automobilist uit Geleen gecontroleerd. De man bleek stevig gedronken te hebben getuige de uitslag van de ademanalyse: 1.5 o/oo, driemaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Geleen - Vernieling auto

Op zaterdagavond werd op de parkeerplaats Glanerbrook gelegen aan de Kummenaedestraat in Geleen een personenauto fiks beschadigd. Door getuigen werd gezien dat een groep van ongeveer vijf tot zes jongeren van tussen de 18 en 25 jaar oud een Fiat Panda op zijn kant gooide. Hierop verdween de groep. Door de politie werd een onderzoek in de omgeving ingesteld hetgeen helaas geen resultaat opleverde.

Sittard - Woninginbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning gelegen in de Lange Voer in Sittard. Men verschafte zich toegang tot de woning na het forceren van een deur aan de achterzijde van de woning. Gestolen werden geld, creditcard, bankpassen, persoonlijke bescheiden en twee mobiele telefoons.

Sittard - Inbraken

In de nacht van vrijdag op zaterdag sloeg het gilde met de lange vingers hun slag in niet minder dan 12 kamers cq. appartementen gelegen aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Men maakte gebruik van de afwezigheid in verband met de kerstvakantie van de studenten die daar gehuisvest zijn. Na het forceren van ramen aan de buitenzijde verschaften de dieven zich toegang tot het gebouw. Vervolgens werden binnen de deuren van de kamers met grof geweld geforceerd. Uit de kamers werden beeld- en geluidsapparatuur gestolen, alsmede huishoudelijke apparaten, spellen en een computer. In een van de kamers bakten de inbrekers frieten en werd er gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie