Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 10.45 uur

Datum nieuwsfeit: 30-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-12-2001

Politieberichten district Binnensticht, 10.45 uur
Autodief aangehouden

ZEIST- Op zaterdagmiddag werd een 15-jarige jongen uit Zeist aangehouden nadat hij was gezien in een gestolen auto. Omstreeks kwart over vijf zag een getuige dat een blauwe auto op de Emmalaan tegen een spiegel van een andere auto reed en vervolgens doorreed. De politie keek na deze melding uit naar deze blauwe auto. Kort daarop zagen agenten de auto rijden op de Steniaweg.

Bij het zien van de politie verhoogde de auto zijn snelheid en een korte achtervolging volgde. Op de Willem Pijperlaan renden de drie mannen uit de auto weg. De agenten zette de achtervolging te voet voort en konden de 15-jarige jongen aanhouden. Onderzoek wees uit dat de auto van diefstal afkomstig was en in de auto lagen enkele radios. De jongen is ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt nog wie de andere twee inzittenden waren.

Schreeuwende mannen aangehouden

ZEIST- Op zondagochtend werden twee 18-jarige mannen uit Zeist aangehouden nadat ze overlast hadden veroorzaakt. Surveillerende agenten hoorden het duo hard schreeuwen op Het Rond.

Gevraagd werd of de mannen rustig wilden doen. Ze bleven echter door gaan en wilden niet hun naam opgeven. Het duo werd vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Tegen het duo is proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw valt van fiets

BILTHOVEN- Op zaterdagochtend raakte een 80-jarige vrouw uit Bilthoven gewond nadat ze van haar fiets was afgevallen. De vrouw stond op haar fiets te wachten voor een verkeerslicht aan de Soestdijkseweg Noord. Vermoedelijk verloor de vrouw haar evenwicht en viel op de grond. Door deze valpartij liep de vrouw verschillende breuken op en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie