Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom, 11.15 uur

Datum nieuwsfeit: 30-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-12-2001

Politieberichten district Lekstroom, 11.15 uur
Auto in brand

NIEUWEGEIN- Op zaterdagavond ontstond er brand in een auto die stond geparkeerd op de Kuifmees. Een getuige zag dat een groepje jongen vuurwerk aan het afsteken waren en dat een stuk vuurwerk verdween onder de geparkeerde auto. Korte tijd later ontstond er brand onder de motorkap van de auto. De brand doofde vervolgens vanzelf weer. Door de brand raakte de auto beschadigd. Het is nog onbekend welke jongens het vuurwerk gooide.

Ruit kapot

IJSSELSTEIN- Op zondagochtend werd een 16-jarige jongen uit Utrecht aangehouden nadat hij een ruit had vernield. De jongen stond tegen een ruit aan van een winkel gelegen aan de Weidstraat en op een gegeven moment brak deze ruit (noodruit). De jongen werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier verklaarde hij niet bewust te ruit te hebben vernield. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij zal de ruit moeten vergoeden.

Te hard, rijbewijs inleveren

NIEUWEGEIN- Op zaterdagochtend zagen surveillerende agenten een personenauto met hoge snelheid rijden over de Rijksweg A 2. Nadat de auto een korte tijd was gevolgd kon een trajectsnelheid worden gemeten van 160 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. De 48-jarige automobiliste uit Tilburg werd aangehouden. Ze kon haar rijbewijs inleveren en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie