Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 31-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-12-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 10.00 uur
Gewond door vuurwerk

RIJN & VENEN - In het gehele district zorgde vuurwerk voor vele meldingen van overlast. In Zegveld raakte een veertienjarige jongen uit die plaats gewond door ontploffend vuurwerk. De jongen stond op een pleintje aan de Clausstraat toen een onbekende vuurwerk naar hem gooide. Toen hij dit wilde afweren, ontplofte het vuurwerk op zijn hand ter hoogte van zijn gezicht. De jongeman liep brandwonden aan zijn linkerhand op en letsel aan zijn oog en hoofd. De jongen is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Man gewond na aanrijding

MAARSSEN Vermoedelijk doordat de bestuurder geen gordel droeg raakte de 56-jarige Utrechter gewond na een aanrijding. De man gleed even voorbij de Zijlweg van de gladde rijbaan en gleed tegen een lantaarnpaal. Hij is met letsel aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Verzet bij aanhouding

MAARSSEN Toen de politie maandagmorgen kort na middernacht een 47-jarige automobiliste uit Maarssen wilde aanhouden wegens rijden onder invloed, wilde haar 58-jarige man dat voorkomen. De man gebruikte hierbij fysiek geweld tegen de agenten maar kon worden aangehouden. De vrouw bleek met 1,1 promille alcohol op de auto te besturen. Proces-verbaal is tegen beide echtelieden opgemaakt.

Wapen aangetroffen

WOERDEN Tijdens een controle op vuurwerk zagen agenten in een busje op de Waardsedijk patronen liggen. De bestuurder van de bus, een twintigjarige man uit Woerden, bleek een pistool met patronen te bezitten. Hij deed afstand van het wapen en de munitie. Proces-verbaal wordt tegen de man opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie