Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Budget Phone Company rondt de euro naar beneden af

Datum nieuwsfeit: 31-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BUDGET PHONE COMPANY

Budget Phone Company rondt de euro naar beneden af

Leiderdorp, 31 december 2001 - Met de komst van de Euro gaat Budget Phone Company een groot aantal carrierselectietarieven fors verlagen.'Je hoort wel eens dat de invoering van de EURO hier en daar aangegrepen wordt om de prijzen wat op te schroeven, en half december hebben we ook de verhogingen van KPN Telecom gehad. Wij denken echter dat onze klanten meer plezier hebben van het tegenovergestelde!' aldus Line Kofoed van Budget Phone Company.

De tariefsverlagingen betreffen een groot aantal internationale bestemmingen zowel binnen als buiten Europa, en gaan vooral gelden voor carrierselectie-abonnees. Kofoed: 'Onze groei van het afgelopen jaar heeft ertoe geleid dat we voor veel bestemmingen veel lagere tarieven konden bedingen, en met de prijsverlaging wordt dat nu doorberekend aan onze abonnees.' De nieuwe tarieven worden bekend gemaakt in de tweede week van januari en gaan in op 15 januari 2002.

Budget Phone Company heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in internetdiensten voor telefoonabonnementen. De belgegevens zijn al sinds anderhalf jaar op internet te bekijken en worden sinds kort real time weergegeven. Ook biedt men bellen met een van tevoren in te stellen limiet. Wanneer de helft van de limiet wordt bereikt, ontvangt de abonnee een emailbericht. Mocht de limiet bereikt worden en de telefoonverbinding worden afgesloten, ontvangt de abonnee opnieuw een waarschuwingsemail.

Budget Phone Company was tot eind mei 2001 consumentenafdeling van Ventelo en is inmiddels een onafhankelijk bedrijf. Budget Phone levert sinds 1996 telefonie aan consumenten. Het bedrijf is gevestigd in Leiderdorp en heeft 10 medewerkers.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie