Uw vakantiehuisje in de Portugese bergen

Klik op de foto om meer te zien van het huis en de omgeving. klik voor meer foto's

Bent u op zoek naar een rustige natuurvakantie ver weg van het moderne jachtige bestaan? Huur dan dit vakantiehuis - met open haard - in Midden Portugal, rechtstreeks van de eigenaar, in een klein dorpje met een prachtig uitzicht op bergbeek en vallei.

Het huis is goed gemeubileerd. Boven zijn twee slaapkamers met dubbel bed en een badkamer/toilet met bad en douche, koud en warm water. Beneden is een slaapkamer met dubbel bed, een badkamer met douche en toilet, de keuken en de woonkamer met een open haard. Er zijn voldoende lakens en dekens, er is keukengerei, wasmachine en tv.

Het huis is enige jaren geleden gerenoveerd en ligt aan de rand van een dorpje met nog geen honderd huizen. Het heeft een kleine tuin, pal boven een forse bergbeek waar op diverse plaatsen gezwommen kan worden, zoals achter het huis bij een dammetje. Alle waterleidingen in het dal zijn aangesloten op rijke mineraalwaterbronnen. Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht op het dal.

De zomers zijn heet maar door de dikke muren van het huis is het binnen koel. Drie maal per week passeert de kruidenierswagen, twee maal per dag de bakker. Op vijftien minuten afstand lopen, in een naburig dorpje is een winkel waar u alles kunt kopen en waar u tevens een telefooncel vindt. Overigens blijft ook uw mobiele telefoon bereikbaar.

Het dorp ligt zes kilometer van het dichtstbijzijnde stadje waar alle moderne accomodaties aanwezig zijn: postkantoor, bank, etc. plus dagelijkse busverbindingen met Lissabon en Coimbra. De provinciale wegen zijn in goede staat.

De prijs is 350,- euro per week.


Voor meer informatie neem contact op met:

Maria Odete Cavaleiro
e-mail lilacavaleiro@yahoo.com
van Oldenbarneveldstraat 96 D III
1052 KH Amsterdam
Tel.: 020-6847835
gironummer: 2573466