Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord persberichten 14.40 uur

Datum nieuwsfeit: 01-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 1-01-2002
Mediaberichten dinsdag 1 januari 2002 (14.40 uur)

ROERMOND Gevaarlijke medicijnen ontvreemd

ROERMOND Bij een woninginbraak afgelopen weekend op de Donderbergweg, waarbij enkele waardevolle goederen zijn gestolen, blijkt nu, drie dagen later, dat ook zeven á acht insulinepennen met elk 300 ml. insuline zijn meegenomen. De politie laat de waarschuwing uitgaan dat deze medicijnen gevaarlijk zijn voor gezonde mensen. Mogelijk zijn deze medicijnen inmiddels weggegooid door de daders. Mocht iemand deze insulinepennen vinden of weten waar ze zijn, dan wordt hij of zij verzocht contact op te nemen met de politie (0900-8844). POSTERHOLT Twee aanhoudingen na mishandeling

POSTERHOLT De politie heeft nieuwjaarsnacht rond drie uur een 22-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. Hij wordt ervan verdacht zowel een 57-jarige man als een 36-jarige man uit Echt te hebben geslagen en een ruit te hebben vernield van een winkeldeur aan de Hoofdstraat. Op het moment dat de politie de verdachte aanhield, werd zij gehinderd door een 23-jarige man uit Roermond. Toen deze man zich op herhaald verzoek niet wilde verwijderen, heeft de politie hem ook aangehouden. De zaak zal worden afgedaan via snelrecht. Beiden zijn in de loop van nieuwjaarsdag weer op vrije voeten gesteld.

ROERMOND Bedreiging met vuurwapen

ROERMOND Een 21-jarige man uit Antwerpen is in nieuwjaarsnacht rond half drie in een café op de Schuitenberg bedreigd met een vuurwapen. Hij heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie. Volgens het slachtoffer werd hij, toen hij in het café zat, zonder enige aanleiding bedreigd door een onbekende man. Met tussenkomst van de barman werd hij vervolgens samen met zijn drie vrienden uit de kroeg gezet. Daarbij trok de onbekende man een pistool en richtte dat op het slachtoffer. Het slachtoffer en zijn drie vrienden waarvan er twee uit Belgié komen en één uit Roermond, wisten vervolgens te ontkomen. De politie doet vandaag nader onderzoek om de identiteit van de man met het vuurwapen te achterhalen.

MAASBREE Brand in woning (2)

MAASBREE Uit het technisch onderzoek van de politie naar de oorzaak van de brand in een woning aan de Struiken blijkt dat hier vermoedelijk sprake is van brandstichting. Belangrijkste aanwijzing daarvoor is dat er meer dan één brandhaard is geweest. (zie verder eerder persbericht gisteren.)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie