Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verplicht inburgeringsprogramma voor geestelijke bedienaren

Datum nieuwsfeit: 01-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Verplicht inburgeringsprogramma voor geestelijke bedienaren

Vanaf 1 januari 2002 moeten geestelijke bedienaren een inburgeringsprogamma volgen. Dit is het gevolg van een wijziging van de Wet inburgering nieuwkomers, waartoe door minister Van Boxtel voor Grote Steden- en Integratiebeleid het initiatief is genomen.

Dit betekent dat geestelijke bedienaren, die tijdelijk in Nederland verblijven en werken, een verplicht inburgeringsprogramma moeten volgen dat is toegespitst op hun maatschappelijke positie.Het gaat om alle geestelijke bedienaren, ongeacht de godsdienstige of levensbeschouwelijke richting waartoe zij horen. Omdat islamitische richtingen in meerderheid vertegenwoordigd zijn onder de etnische minderheden zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie