Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen ophalen huisvuil tijdens jaarwisseling Maassluis

Datum nieuwsfeit: 01-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

20-12-2001

Wijzigingen in het ophalen van huisvuil tijdens de Jaarwisseling

Op dinsdag 1 januari 2002 (nieuwjaarsdag) wordt er geen huisvuil ingezameld door de gemeentelijke reinigingsdienst van Maassluis. Er treedt in verband met deze feestdag dan ook een wijziging op in het gebruikelijke inzamelschema van de mini-containers voor huishoudelijk afval. De wijziging is als volgt:


· De mini-containers van dinsdag 1 januari zullen worden geleegd op woendag 2 januari.

De bewoners van de wijken waar normaal gesproken op dinsdag de mini-containers worden geledigd, moeten rekening houden met deze wijziging in het ophaalschema en de container op een andere dag buiten zetten. De mini-containers van de "maandag en woensdag wijken" worden gewoon op maandag en woensdag geleegd. De reinigingsdienst kan in verband met het gewijzigde inzamelschema wat eerder langs komen dan men gewend is. De mini-containers moeten dan ook tijdig worden buitengezet.

Bedrijfsafval
Voor het bedrijfsafval geldt hetzelfde gewijzigde ophaalschema als voor de mini-containers.

Containers binnenhalen
Inwoners van Maassluis worden verzocht tijdens de jaarwisseling hun mini-containers voor afval binnen te halen of in een afgesloten tuin te zetten. Ook is het verstandig de verzamelcontainers voor afval zo leeg mogelijk te houden. Dit om vandalisme zoveel als mogelijk is tegen te gaan.

Grof vuil
In verband met het gewijzigde ophaalschema voor huisvuil wordt er op woensdag 2 januari geen grof vuil opgehaald. Wie grof vuil wil laten ophalen, moet daarvoor van te voren een afspraak maken met de reinigingsdienst. Dat kan op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 5916741.

Milieustraat
De Milieustraat aan de Heldringstraat 6 is op 1 januari 2002 gesloten. De Milieustraat is normaal gesproken geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Inwoners van Maassluis (denk om een legitimatiebewijs) kunnen hier allerlei soorten afval gescheiden inleveren. Bovendien kan men er tijdens de winterperiode terecht voor het ophalen van een gratis zakje strooizout.

Gekoppelde producten:
Afvalinzameling

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie