Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

On line campingreisbureau voorziet in behoefte

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 02 JANUARI 2002

Suncamp holidays:

On line campingreisbureau voorziet in behoefte

Het uitzoeken en boeken van een camping gaat nu echt makkelijk. Op internet kan via www.suncamp.nl een staanplaats of verhuuraccommodatie op een camping uitgebreid worden bekeken, zowel op inhoudelijke informatie en sfeerbeelden als op beschikbaarheid, en vervolgens on line worden geboekt.

Het leuke van deze site is dat de kampeerliefhebber gedetailleerd geïnformeerd wordt over iedere camping die hij aanklikt. Van de huuraccommodaties die Suncamp holidays aan zal bieden, zal hij niet alleen foto's van het exterieur vinden, maar veelal ook uitgebreide impressies van het interieur. Het gaat hier om bungalowtenten, stacaravans, chalets, bungalows en zelfs appartementen.

Het betreft door ACSI Internationale Campinggids geïnspecteerde campings in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië.

Boeken op beschikbaarheid

De kampeerder in spe krijgt per camping maximaal tien rubrieken te zien met sfeerfoto's en tekst. Het gaat onder meer om rubrieken als Waterrecreatie, Animatie, Sport, Omgeving en Sfeer. Tevens is toeristische informatie beschikbaar, evenals een routeplanner en locatiekaart. Dit vergemakkelijkt het zoeken van de gewenste camping en men krijgt een goed beeld van de te rijden afstand vanaf het eigen huisadres.

Er kan 24 uur per dag, zeven dagen in de week geboekt worden op beschikbaarheid. De organisatie van Suncamp holidays is al 30 jaar actief als touroperator en aangesloten bij de ANVR en de SGR.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie