Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe VVV-Gids Achterhoek verschenen

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 02 JANUARI 2002

Nieuwe VVV-Gids Achterhoek verschenen

Waar organiseer ik een kinderfeestje, hoe laat is het museum open, zijn er specialiteitenrestaurants, kan ik ballonvaren of klootschieten in de Achterhoek? Op al deze vragen en nog veel meer geeft de VVV-Gids Achterhoek u de adressen en telefoonnummers.

De gids is daarom niet alleen voor toeristen, maar ook voor streekbewoners een perfect naslagwerk voor een dagje uit in de regio.

Onmisbare wegwijzer

Ongetwijfeld krijgt u regelmatig gasten uit andere delen van het land of wilt u er zelf op uit trekken in uw eigen omgeving. Met deze 134 pagina's dikke gids heeft u een compleet naslagwerk in handen. Welke fietsroutes zijn er bij u in de buurt, waar zijn er (subtropische) zwembaden, zijn er kano's te huur of waar vindt u een bewegwijzerde wandelroute door prachtige natuur. De gids geeft u het antwoord. U vindt zelfs alle openingstijden en toegangsprijzen. Bovendien zijn de belangrijkste evenementen van het jaar vermeld. Kortom: de gids is een onmisbare wegwijzer bij uw dagje uit in eigen streek.

Waar te koop?

De gids is vanaf de eerste week van januari te koop bij alle VVV's in Nederland, de boekhandel en het toeristisch bedrijfsleven in de Achterhoek. De verkoopprijs is slechts E 3,50. Bovendien wordt de gids van 8 tot en met 13 januari 2002 verspreid op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Bij inlevering van dit artikel bij de stand van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme betaalt u geen 3,50 maar slechts twee euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie