Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Deetman opent stadsdeelkantoor in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-12-21: Burgemeester Deetman opent stadsdeelkantoor Ypenburg/Leidschenveen

Op woensdag 2 januari 2002 opent burgemeester Deetman om 16.00 uur het tijdelijke stadsdeelkantoor Ypenburg/Leidschenveen aan de Frits Diepenlaan 1 in Ypenburg.

Tijdelijke vestiging
Op het stadsdeelkantoor kunnen de inwoners van de gebieden die per 1 januari 2002 bij Den Haag worden gevoegd terecht voor vrijwel alle zaken die zij bij de gemeente willen regelen. Om de dienstverlening vanuit dit stadsdeelkantoor zo spoedig mogelijk te kunnen realiseren, wordt het stadsdeelkantoor de eerste jaren ondergebracht in een tijdelijke vestiging. Mede op basis van de ervaringen die het komende jaar worden opgedaan, wordt vervolgens gezocht naar een geschikte locatie voor het definitieve stadsdeelkantoor.

Diensten
In het stadsdeelkantoor gaan zon dertig medewerkers aan de slag van de diensten Burgerzaken, Stadsbeheer, Stedelijke Ontwikkeling, Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten en Onderwijs, Cultuur en Welzijn, de Bestuursdienst en de Brandweer.

Computerzuil
Bij het Ontwikkelingsbedrijf Leidschenveen wordt een informatiepunt ingericht. Hier wordt een computerzuil geplaatst waarop de inwoners via de gemeentelijke website informatie over de gemeente Den Haag kunnen vinden.

21 december 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie